Informatie

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Informatie

Je hebt nu de kans om je huis of bedrijfspand te verlichten als een PRO! Het eerste jaar is het wellicht een flinke investering, maar de jaren erna heb je voor een zachte prijs nog vele jaren plezier. En dat is genieten geblazen.

Als je een nieuwe installatie aanschaft, plaatsen wij het ophangsysteem. Het ophangsysteem wordt bevestigd aan uw woning (meestal onder dakgoot) en bestaat uit RVS oogjes en een RVS spankabel. Deze blijft permanent hangen. Als de verlichting niet is opgehangen, zie je dit systeem bijna niet. Maar door dit systeem hangt alles kaarsrecht en strak! 

Als het systeem is geplaatst, monteren we de kerstverlichting door middel van tiewraps aan het ophangsysteem. Vervolgens controleren we of alles naar behoren werkt. Zo nodig assisteren we met de koppeling aan uw bestaande systemen voor automatische aan- en uitschakeling. 

Na afloop van de feestdagen verwijderen we de verlichting van het ophangsysteem. Je dient de verlichting daarna zelf te bewaren voor het volgende jaar. In de volgende perioden komen wij langs om de verlichting weer te plaatsen en daarna te verwijderen. Uiteraard alleen als je daar prijs op stelt.

De eerste investering houdt in: de aankoop van de waterdichte professionele verlichting (IP68), de aankoop van het ophangsysteem, het plaatsen van dit systeem, het ophangen en (na de feestperiode) weer weghalen van de verlichting, de aankoop van een starter set voor de verlichting en eventueel van een verlengsnoer, assistentie bij het koppelen aan automatische schakelingen. 

Wij plaatsen professionele verlichting, met 5 jaar garantie. 

Bij moeilijk bereikbare plekken of grotere hoogtes gebruiken wij een hoogwerker. Als dat leidt tot een meerprijs, dan delen wij je dat altijd vooraf mee. 

Voor het ontvangen van vrijblijvende informatie over het installeren en de prijzen, kan je gebruik maken van het contactformulier.

Wij installeren geen verlichting, die niet door ons is geleverd.

Share our website